" Модика е един много красив град в Сицилия.
В София "Модика" е една малка шоколатерия за големи шокохолици . "
Занаятчийско бутиково Ателие " Modica Artisan Chocolates" е място на истински decadent шоколад.
Майстор-шоколатиер Гергана Мутафис и нейният креативен екип ви канят в оазис на цветове, вкусове, дизайн и сблъсък на сетивата.
 " Тук всяка мисъл задна оставете и прага с чиста съвест пристъпете"
Тук се приготвят на ръка с внимание и вдъхновение:
- трюфели с изтънчени ликьори
- пралини с греховни пълнежи и деликатни подправки
- екзотични бонбони по авторски и по класически рецепти
- фини шоколади с пълнежи,
- шоколадова паста в бурканче с лешници и сусам,
- елегантни какаови курабийки
- бонбонени плата за всякакви събития
- подаръчни кошници с луксозни компоненти в тях
По заявка предлагаме и правим био серия шоколади и бонбони. Имаме веган изделия, както и такива без ядки. През топлия сезон заповядайте на истинско gelato с истински продукти- по италиански рецепти!

Тук няма да попаднете на стандартни рецепти, нито на обикновен дизайн и вкус. Ние сме група от какао-центрици , боготворим най-доброто в света на шоколада и го правим с удоволствие за вас. Всеки доставчик тук е внимателно селектиран, а суровините ни ( някои от които- български) са прецизно тествани в нашата лаборатория за рецепти.

Нашите продукти са подходящи за личен или корпоративен подарък, както и за комбиниране в луксозна подаръчна кутия с други гурме изделия.
Всички шоколадови бонбони, които Modica Artisan Chocolates произвежда, могат да бъдат поръчани за хубав празник или повод – корпоративното Ви парти, кафе-пауза по време на бизнес-семинар, Коледа, Свети Валентин, сватба, кръщене, 8 март, пролетта, Великден,  рожден или имен ден.
 
With compliments,
Modica Artisan Chocolates